08/07/2011
A la visita guiada al Recinte Històric de l'Hospital de Sant Pau es recorre part de les galeries subterrànies
11/7/11

Des de l'11 de juliol de 2011, la visita guiada al conjunt modernista de l’Hospital de Sant Pau inclou també una part dels túnels que Domènech i Montaner va construir per unir els diferents pavellons modernistes que formaven part del recinte hospitalari. Amb aquesta incorporació, l’itinerari de la visita permet veure el remodelat pavelló de Sant Jordi ─amb una exposició del passat, el present i el futur de la institució─, l’església, el pavelló de Sant Rafael i part dels túnels, i es pot tornar a circular per un tros de l’antic recinte enjardinat. Les visites són guiades, i és obligatori l’ús de casc i armilla reflectant, material que se subministra a cada visitant a l’entrada.

Cliqueu el títol de la notícia per conèixer horaris i idiomes de les visites.
El punt d’inici de les visites és el Centre d’Informació de la Ruta del Modernisme, al costat del pavelló de Sant Jordi —entrada pel carrer Sant Antoni M. Claret, davant del carrer Dos de Maig— on es pot gaudir gratuïtament de la projecció de la pel·lícula Modernisme i societat (durada: 15 min).

Si per disponibilitat d’algun pavelló o per les obres de rehabilitació l’itinerari sofreix variacions o el tancament d’algun espai, s’avisarà abans de començar la visita.

Horaris de les visites:

Tots els dies de l’any (excepte 1/1, 6/1, 25/12 i 26/12).

            10.00 h  anglès

            10.30 h  francès

            11.00 h  anglès

            11.30 h  castellà

            12.00 h  anglès

            12.30 h  català

            13.00 h  anglès

Possibilitat de visites concertades per a grups, matí o tarda: jparis@bcn.cat

Telèfon d’informació: 933 177 652.